Bestellingen worden binnen de 2 werkdagen verzonden. Dit geldt niet voor op maat gemaakte items. Zie algemene voorwaarden.
Verzendkosten (BE): onder €75 = €7 vanaf €75 =  gratis.   

Wie ben ik

Ik ben Elke, mama van mijn 2 grootste liefdes: June en Fé, vrouw van mijn steun en toeverlaat: Bert. Daarnaast ben ik ook altijd een creatieve duizendpoot geweest.

Van toen ik zeer jong was, ben ik bezig met knutselen en juweeltjes maken. Die interesse is nooit over gegaan. Ik begon me op mijn 20 jaar terug te verdiepen in mijn passie en me hierin bij te scholen.

Naast mijn passie, hou ik ook ontzettend van de zoektocht naar spullen die ik een tweede leven kan geven. In deze consumptiemaatschappij worden zoveel pareltjes weggegooid.

Begin 2019, toen de kindjes wat groter werden, heb ik besloten om deze twee voorliefdes te combineren in de opstart van een eigen zaak. Na een jaar hard werken en heel veel proberen, kan ik jullie uiteindelijk met trots mijn collectie voorstellen.

De producten die ik maak, zullen steeds handgemaakt zijn, waardoor je steeds een uniek stuk in handen zal krijgen. Ik kies er zeer bewust voor om te werken met ecologische materialen, die in de mate van het mogelijke ook nog eens lokaal aangekocht worden.

Op deze manier draagt ook u, met de aankoop van mijn creaties, een steentje bij aan een mooiere wereld.

Liefs, Elke